Familjepaket

Familj&Mys

En av de finaste erfarenheterna man kan få som barn är närheten och uppskattningen av Sveriges fina natur. Brevid Mariestad finns Kinnekulle som kallas "Det blommande berget". Med skog, kalkbrott, utsiktspunkt, vattenfall och närhet till vackra Vänern finns det mycket att se. När du kommer till oss har vi ordnat en karta och plan för hur ni kan lägga upp dagen. Tips från lokalbor gör att ni får ut lite extra av upplevelsen. Dessutom för barnen har vi ett naturbingo de kan spela under dagen och ett pris när ni kommer tilbaka till hotellet. 


IMG_8158 (2)
IMG_8249
IMG_8200
IMG_8289 (2)
IMG_8276
IMG_8265

I paketet ingår:

 • Boende i ett mysigt familjerum med en king-size säng samt en enkelsäng alternativt boende i stor lägenhet med två sovrum, vardagsrum och kök.
 • Stor frukostbuffé som kan avnjutas i vår välkomnande restaurang.
 • Eftermiddagsfika vid incheck med kaffe/te, chokladdryck, kakor, godis m.m. 
 • Lokala klingsglass, en perfekt start för er vistelse i Mariestad.
 • Karta över Kinnekulle-området med markerade utflyktsplatser, och plan över hur ni kan lägga upp dagen.
  • Naturbingo: roa barnen med ett bingo där de kan bocka av saker de ser på er utflykt. Får ni bingo väntar ett fint pris på hotellet när ni kommer tillbaka.

  Bokningsförfrågan

   
   
   
   
  Familjerum (En dubbelsäng och en enkelsäng)
  Lägenhet med 2 sovrum (Två dubbelsängar)
  Lägenhet med 2 sovrum (En dubbelsäng & två enkelsängar)
   
   
   
   
   
   

  **Vänligen observera att inskickad bokningsförfrågan ej är en genomförd bokning. Din reservation är bekräftad först efter du mottagit en bokningsbekräftelse av hotellet.