Charmigt

”Charmigt boende med utsikt över Vänern. Gamla stan runt knuten och fina strövområden alldeles intill. Väldigt god frukost och trevlig personal förhöjde upplevelsen extra under vår härliga hösthelg.”

Susanne

- Booking.com

Serviceminded

Vi hade en väldigt fin vistelse på hotellet, över förväntan. Vi förlängde med ytterligare en nat. Fräscht rum med fin utsikt. God frukost.

Jennie

- Booking.com

Underbar pärla!

Ett underbart mysigt hotell, med genomtänkt möblering. En mycket skön säng. Tess i receptionen visade oss till en härlig frukost för alla smaker i matsalen med fönster mot hamnen...Återkommer gärna!👌😃

Ingun

- Hotels.com

Cykla längst med Vänerns strand, lyssna på fiskmåsarnas skri, och låt sjöbrisen svalka dig. Eller varför inte cykla längst med vackra vägar ute på landet, med böljande fält, blommor och skogar. Ta dig runt Mariestad med cykel och upplev vår fantastiska natur och historiska sevärdigheter.

Utforska Djurö nationalpark med familj eller vänner. Börja din utflukt med en privat båttur till den vackra ön mitt ute i Vänern. Väl där kan du utforska ön och njuta av din medhavda picknick. Känn den svalkande sjöbrisen, spana på det rikliga fågellivet & besök den historiska fyren.

Är det dags för en av livets mest minnesvärda händelse? Vi ordnar så er natt känns precis lika speciell som er dag. Inför er vistelse har vi gjort i ordning rummet extra fint, och ställt in en flaska kall champagne med stort fruktfat och god choklad. Ett perfekt avslut på dagen!

unsplash