Konferens

Fest & Konst

Konferens & Möten

Möte för upp till 55 deltagare, eller upp till 80 deltagare om ni vill ha flera olika rum. Perfekt för möten av alla storlekar!


Vi kan ordna hel- eller halvpension med god mat: trerätters, lunch- eller middaggsbuffé och supergott fika. Hembakat, tårta eller varför inte vår populär morotskaka? Fullt utrustade mötesrum och konferenslokaler: projektor, block & penna etc.

Bjorklundmedia.se_Botswana_Savoti_2021_Bjorklundmedia.seErica.21___ser
Bjorklundmedia.se_Botswana_Savoti_2021_Bjorklundmedia.seErica.25___ser
Bjorklundmedia.se_Botswana_Savoti_2021_Bjorklundmedia.seErica.4
Bjorklundmedia.se_Botswana_Savoti_2021_Bjorklundmedia.seErica.8
Bjorklundmedia.se_Botswana_Savoti_2021_Bjorklundmedia.seErica.1
DSC_3262

Festlokal

Dags för 50-årsfest (eller varför inte 90-årsfest?), bröllopfest, dopfest, eller barnkalas? Halloweenfest, midsommarträff eller julfirande? Det finns oändligt många tillställningar att bjuda in släkt, familj och vänner till! Vi hjälper er göra det till en succé, med perfekt lokal i centrala Mariestad. Med vackra trägolv och träbalkar i taket har Gutenbergshuset otroligt vacker design och precis lagom för fester. 

Konst-utställning

Vill du hitta vacker lokal för att ställa ut din konst? Då är Gutenbergshuset perfekt för dig. Hyr lokalen helgvis och ställ ut din konst i gammal och speciell lokal. Eller varför inte samarbeta med en kollega för att nyttja lokalens hela yta: upp till 4 rum att ställa ut i, lobby, kök och på sommaren en liten uteplats.

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 
 
Gutenbergshuset
Stora Konferenssalen (Max. 55 deltagare)
Lilla Grupprummet (Max. 6 deltagare)
Festlokal
Konstutställningslokal
 
Frukostbuffé
Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Middag
Endast lokalen