BOKA

 KONTANTFRITT hotell, vi accepterar endast kortbetalning samt Swish i vår reception, restaurang och bar. 

Vill du ha offert för Grupp- eller konferensbokning? Vänligen kontakta oss för snabbt svar.

FAKTURA ANSÖKAN för företag finns HÄR. Fakturaansökan tar 5 arbetsdagar.

KONTAKTA OSS:

Måndag - Fredag 

07:00 - 21:00

Lördag - Söndag 

08:00 - 20:00

Cykla längst med Vänerns strand, lyssna på fiskmåsarnas skri, och låt sjöbrisen svalka dig. Eller varför inte cykla längst med vackra vägar ute på landet, med böljande fält, blommor och skogar. Ta dig runt Mariestad med cykel och upplev vår fantastiska natur och historiska sevärdigheter.

Är det dags för en av livets mest minnesvärda händelse? Vi ordnar så er natt känns precis lika speciell som er dag. Inför er vistelse har vi gjort i ordning rummet extra fint, och ställt in en flaska kall champagne med stort fruktfat och god choklad. Ett perfekt avslut på dagen!

Utforska Djurö nationalpark med familj eller vänner. Börja din utflukt med en privat båttur till den vackra ön mitt ute i Vänern. Väl där kan du utforska ön och njuta av din medhavda picknick. Känn den svalkande sjöbrisen, spana på det rikliga fågellivet & besök den historiska fyren.

Padelfantast? Eller alltid varit nyfiken? Varför inte ta en padelmatch i Mariestads vackra hamn, endast 375 steg från hotellet! Efter din runda kom tillbaka till hotellet för after-padel. Här kan du slappna av med god mat och dryck i härlig miljö.

unsplash