Paket

Paket

Familj&Mys

En av de finaste erfarenheterna man kan få som barn är närheten och uppskattningen av Sveriges fina natur. Brevid Mariestad finns Kinnekulle som kallas "Det blommande berget". Med skog, kalkbrott, utsiktspunkt, vattenfall och närhet till vackra Vänern finns det mycket att se. När du kommer till oss ordnar vi en karta och plan för hur ni kan lägga upp dagen. Tips från lokalbor gör att ni får ut lite extra av upplevelsen. Dessutom för barnen har vi ett naturbingo de kan spela under dagen och ett pris när ni kommer tilbaka till hotellet.

Cykla längst med Vänerns strand, lyssna på fiskmåsarnas skri, och låt sjöbrisen svalka dig. Eller varför inte cykla längst med vackra vägar ute på landet, med böljande fält, blommor och skogar. Ta dig runt Mariestad med cykel och upplev vår fantastiska natur och historiska sevärdigheter.

Utforska Djurö nationalpark med familj eller vänner. Börja din utflukt med en privat båttur till den vackra ön mitt ute i Vänern. Väl där kan du utforska ön och njuta av din medhavda picknick. Känn den svalkande sjöbrisen, spana på det rikliga fågellivet & besök den historiska fyren.

Är det dags för en av livets mest minnesvärda händelse? Vi ordnar så er natt känns precis lika speciell som er dag. Inför er vistelse har vi gjort i ordning rummet extra fint, och ställt in en flaska kall champagne med stort fruktfat och god choklad. Ett perfekt avslut på dagen!

Padelfantast? Eller alltid varit nyfiken? Varför inte ta en padelmatch i Mariestads vackra hamn, endast 375 steg från hotellet! Efter din runda kom tillbaka till hotellet för after-padel. Här kan du slappna av med god mat och dryck i härlig miljö.