Hundrum

Hotell Vänerport välkomnar i vårt annex hundar, både stora som små. När du bokar ett hundrum kan vi även ordna att vi ställer in en fin hundsäng och mat- & vattenskål åt er. 


Funderar du på vart du kan rasta hunden? I närheten finns vackra naturreservatet Gamla Ekudden där man kan ta en promenad med hunden längt med Vänerns kant och vacker utsikt. Läs mer här. Och varför inte kombinera promenaden med ett snabbt dopp i Vänern?


Under sommaren kanske man vill ta med sig hunden ut på ett dopp. Då kan man ta sig en tur ut till Sandviken som gärna tar emot såväl männskor såsom deras bästa vänner. 

Vill man ta med sig hunden på restaurang finns det flera alternativ i Mariestad som gärna tar emot hund. Exempel är Dinners, Levins & Co.


Tyvärr är våra offentliga utrymmen såsom lobbyn och matsalen ej tillgänglig för hunden. Men vår uteterass välkomnar gärna besök! Fråga i receptionen så visar vi vart vår hundgrind finns som gärna släpper in din lilla vän. Ligger solen på fråga gärna efter en vattenskål så att alla i sällskapet håller sig glada och välmående. 


Vill man ha med sig hund, ring eller maila hotellet för boking så vi har tillgång till hundrum just det datum ni vill komma. Det tillkommer en avgift på 250:- / natt för hunden utöver rumskostnaden.