Boka

Boka Rum

ENKELRUM

Här bor du bekvämt i ett modernt och nyrenoverat rum med en väggfast, vridbar platt-tv, ett skrivbord och en enkelsäng för en person.


Här finns även bekvämligheter som vattenkokare till kaffe/te, värdeskåp mm. I badrummet finns en härlig rainshower.


Rumsfaciliteter: Skrivbord, garderob, stol, väskställ, safety box, vattenkokare och möjlighet att göra kaffe,väggfast,vridbar TV, Rainshower dusch, rakspegel och hårttork.
Sängstorlek:En säng x 105 cm.DUBBELRUM

I våra dubbelrum bor du bekvämt i ett moderntoch nyrenoverat rum meden 180-graders vridbar platt-tv, en sitthörna med fåtöljer och två enkelsängar som står ihop.


Här finns även bekvämligheter som ett värdeskåp, en vattenkokare till te/kaffe. Badrummet är utrustad med en härlig rainshowersom gör att du känner dig pigg och fräsch på morgonen.


Rumsfaciliteter: Skrivbord, garderob, stol, väskställ, sitthörna med två fåtöljer samt bord, safety box, vattenkokare och möjlighet att göra kaffe, 180-grader vridbar TV, Rainshower dusch, rakspegel och hårttork.


Sängstorlek(ar): En dubbelsäng x 180cm eller Två sängar x 90c

PARKERING
Vårt hotell erbjuder bekvämligheten av en privat parkeringsplats som är belägen direkt bakom hotellets huvudbyggnad. Som en gäst hos oss har du tillgång till denna parkering för att lämna din bil under vistelsen, givet att det finns tillgängliga platser. Vi förstår vikten av att du som gäst ska kunna känna dig trygg med var din bil är parkerad medan du njuter av din tid hos oss. För att förenkla din ankomst och vistelse hos oss, vänligen se till att begära validering av din parkering i hotellets reception när du checkar in. 

Frukostbuffé YUM!


På morgonen serveras en välsmakande frukostbuffé både för gäster och för de som är sugna på lite extra härlig frukost!


För er som ej bor på hotellet kostar frukosten 150kr och för barn under 7 är det gratis.


Börja dagen hos med en underbar frukost!

unsplash