Mötespaket

MÖTESPAKET

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Möte hos Vänerport

Vi har flera paketalternativ som erbjuder genomtänkta lösningar för ert möte till en bra kostnad. Hotellets konferenslokal är inbjudande och väl förberett med all utrustning man kan behöva. Utrymme för kreativa presentationer eller inspirerande grupparbeten. Från mindre möten till konferenser upp till 55 personer

MÖTESPAKET

HELPENSION 

Möte med övernattning

Deltagarna bor i våra mysiga rum och äter, sover och arbetar: allt i samma byggnad! Inkluderar tre måltider: frukost, lunch och middag.


HELDAGSMÖTE

Från 495kr per person.

Ett paket för heldagsmöte innebär 8h tillgång till konferenslokalen. Inkluderar tre måltider: frukost, lunch och middag. Dessutom ingår förmiddags- och eftermiddagsfika, antingen med sötsaker eller smörgås.

Minimum 6 deltagare.


HALVDAGSMÖTE

Från 325kr per person.

Ett paket för halvdagsmöte innebär 4h tillgång till konferenslokalen, antingen 8.00 till 12.00 eller 13.00 till 17.00. Ingår även två måltider, ett trevligt alternativ är att börja dagen med vår populära frukostbuffé och avsluta mötet med en vällagad lunch.

Minimum 6 deltagare.

 
 
 
 
 
 
 

**Vänligen obeservera att detta endast är en bokningsförfrågan och inte en bokning. Reservationen är endast bekräftad och genomförd när du fått en bokningsbekräftelse av hotellet.

KARTA

Copyright @ All Rights Reserved

VÄNERPORT

 HOTELL

Med utsikt över Vänern, mitt i Gamla Stan och ett stenkast från restauranger och underhållning

BOKA NU


Boka nu för att garantera din fantastiska vistelse i Mareistad!


För direkt BOKNING vänligen ring oss eller skicka ett mail med ankomst- och avgångsdatum för din vistelse.