Konferens

Konferens

FINA LOKALER MED CENTRALT LÄGE

Konferens

& Möten

Festlokal

Konst-utställning

Konferenser & Möten

MÖTESPAKET: Vi har flera paketalternativ som erbjuder genomtänkta lösningar för ert möte till en bra kostnad. Hotellets konferens- och möteslokaler är inbjudande och väl förberedd med all utrustning man kan behöva. Utrymme för kreativa presentationer eller inspirerande grupparbeten.


Från mindre möten till konferenser upp till 55 personer

HALVDAGSMÖTE

Från 125kr per person.


Ett paket för halvdagsmöte innebär 4h tillgång till konferenslokalen för- eller eftermiddag. Det ingår fika för att hålla energin uppe. Vi fixar lunchen om ni vill avsluta med god mat!


HELDAGSMÖTE

Från 250kr per person.


Ett paket för heldagsmöte innebär 8h tillgång till konferenslokalen. Det ingår förmiddags- och eftermiddagsfika; sötsaker, frukt eller smörgås. Ni kan även välja till lunch eller middag.

HELPENSION / HALVPENSION

Möte med övernattning


Varför inte stanna över natten efter en lång arbetsdag? Med hel- eller halvpension får du tillgång till vårt konferensrum hela dagen. Övernatta sedan  i våra mysiga hotellrum, och slipp stressa för att hinna i tid.


Helpension inkluderar tre måltider: frukost, lunch och middag. Halvpension inkluderar två måltider: frukost och lunch eller middag. 

DSC_2757
DSC_2816
DSC_2819
IMG_7711
DSC_2759
7947 Gutenberghuset JF
5183-2- konstnärer Gutenberg JF
5031 konstnär Tina JF
5033 konst pa Gutenberg JF

Gutenbergshuset


Vi erbjuder nu chansen att ha ert möte i vackra Gutenbergshuset. Byggnaden har gammal bakgrund och med vackert trägolv och träbalkar. Plats för upp till 25 deltagare i mötesrum. 


Gutenbergshuset har ofta pågående konstutställningar som man kan beundra i fikapauserna arrangerade av Konstföreningen i Mariestad. 


För er som vill ha ert möte i lite extra vacker miljö!

Stora Konferensalen


 Med plats för upp till 55 deltagare är detta bästa valet för er som är lite fler.  Självklart har vi allt du behöver: block & penna, uttag för datorn, projektor, och flertal adaptrar så att ditt möte ska flyta på smidigt. 


För er med behov av en stor och professionell konferenslokal!


IMG_7740
IMG_7721
IMG_7719

Lilla Mötesrummet


Grupprum med plats för upp till 6 deltagare. Kanske ska du ha ett möte men ingenstans att kunna mötas? Eller så vill du ha lite omväxling mot det daglia kontoret? Inklusive kaffe och småkaka till alla bokningar. 


För er som söker en mysig mötesplats för det mindre mötet!Konstutställning

5183-2- konstnärer Gutenberg JF
5163 Krystyna o Gunilla konstnärer JF
IMG_7710 (1)
IMG_7711
My Post (2)
My Post (1)
7954 Gutenberghuset JF
5053 digital fotokonst Sara JF
5139 digital fotokonst Sara JF
DSC_2755
IMG_7701
IMG_7714
IMG_7704 (2)
5033 konst pa Gutenberg JF
5031 konstnär Tina JF

Söker du lokal för att ställa ut din konst? Vi hyr ut Gutenbergshuset för konstutställning helger fredag till söndag, med möjlighet att ställa ut flera helger i rad. Vid utställning över flera efterföljande helger får utställningen extra exponering av de mötes- och konferensdeltagare som nyttjar lokalen under vardagarna.


Gutenbergshuset har länge använts till konstutställning så är en perfekt miljö för konst. Med vackert golv och tak, vita väggar och lampor arrangerade för att visa upp konsten på ett fint sätt. Du kan ställa ut din konst på övervåning samt nedervåning. Det finns en stor lobby och vackert trädgårdsutrymme, samt ett pentry om du behöver det till mat och dryck. 


Passa på att ställa ut din konst hos oss!

Festlokal

DSC_2747 - kopia
7954 Gutenberghuset JF
DSC_2756

Söker du lokal för att fira en födelsedan, bröllop, eller annan festlighet? Gutenbergshuset har 150kvm lokaler perfekt för fest. Övervåningen (bilderna ovan) har vackert trägolv och träbalkar i taken, som skapar en härlig atmosfär. På nedervåningen finns det ett litet pentry om ni behöver ordna lite med mat. Nedervåningen har även lobby och ytterligare ett rum ni kan nyttja efter behov.


Dags att fira? Reservera Gutenbergshuset!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 
 
 
 
 
Gutenbergshuset (Max. 25 deltagare)
Stora Konferenssalen (Max. 55 deltagare)
Lilla Grupprummet (Max. 6 deltagare)
Festlokal
Konstutställningslokal
 
Frukostbuffé
Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Middag
Endast lokalen
 
 
 

**Vänligen obeservera att detta endast är en bokningsförfrågan och inte en bokning. Reservationen är endast genomförd när du fått en bokningsbekräftelse av hotellet.