Boka Rum

BOKA

 KONTANTFRITT hotell, vi accepterar endast kortbetalning samt Swish i vår reception, restaurang och bar. 

Vill du ha offert för Grupp- eller konferensbokning? Vänligen kontakta oss för snabbt svar..

FAKTURA ANSÖKAN för företag finns HÄR. Fakturaansökan tar 5 arbetsdagar.

KONTAKTA OSS:

Måndag - Fredag 

07:00 - 20:00

Lördag - Söndag 

08:00 - 17:00

PAKET

Cykla längst med Vänerns strand, lyssna på fiskmåsarnas skri, och låt sjöbrisen svalka dig. Eller varför inte cykla längst med vackra vägar ute på landet, med böljande fält, blommor och skogar. Ta dig runt Mariestad med cykel och upplev vår fantastiska natur och historiska sevärdigheter.

Är det dags för en av livets mest minnesvärda händelse? Vi ordnar så er natt känns precis lika speciell som er dag. Inför er vistelse har vi gjort i ordning rummet extra fint, och ställt in en flaska kall champagne med stort fruktfat och god choklad. Ett perfekt avslut på dagen!

Utforska Djurö nationalpark med familj eller vänner. Börja din utflukt med en privat båttur till den vackra ön mitt ute i Vänern. Väl där kan du utforska ön och njuta av din medhavda picknick. Känn den svalkande sjöbrisen, spana på det rikliga fågellivet & besök den historiska fyren.


En perfekt dag att njuta av naturen!

Padelfantast? Eller alltid varit nyfiken? Varför inte ta en padelmatch i Mariestads vackra hamn, endast 375 steg från hotellet! Eller om regnet är framme spela i nybyggda Padelarenan. Efter din runda kom tillbaka till hotellet för after-padel. Här kan du slappna av med god mat och dryck i härlig miljö.

214759544_2855039104713477_2141985794052037917_n
IMG_20201128_161357_987
DSC_0177
yonder interiors postcard flyer
IMG_5287
5F0C9722
IMG_6072
2016-03-31 14.30.38
1299 Buffe Vänerport JF

Kom och bo på ett mysigt hotell precis bredvid Mariestads hamn. Vi har rum med utsikt över Vänern: se fantastiska soluppgångar och solnedgångar från ditt rum. Eller varför inte unna dig ett rum med balkong eller uteplats för att kunna sitta ute och njuta av sommarkvällen!


Vänerport har även en egen restaurang och bar, på sommaren har vi en populär uteterass  där man kan insupa den glada atmosfären. Där är det perfekt att avsluta en intensiv semesterdag med en kall öl elller glas vin. 

Smidig parkering

Tvättservice

Businesscenter

Aktivitetspaket

Tidig incheck / Sen utcheck

Extrasäng / Babysäng

Sjöutsikt / Balkong

Konferenslokaler

FAQ Vanliga frågor

Q.     Lakan & Handdukar?


Är alltid inkluderat. En full uppsättning handdukar och våra nybäddade sängar står och väntar på din ankomst!.


Q.     Frukost?


På Vänerport hotel har vi en uppskattad frukostbuffé med en mängd välsmakande alternativ. Normalt är frukost inkluderat i priset, endast några få dagar om året är priset exklusive frukost och det anges vid bokningstillfälle.


Q.     Parkering?


JA! Vi kan inte reservera en parkeringsplats på förhand men det brukar inte vara svårt att hitta parkering. Dels har hotellet en parkering precis bredvid huvudbyggnaden där gäster kan stå, dels har den stora hamnparkeringen mitt emot hotellet gratis parkering 24h.


Vi har även laddstolpar för elbil, vill du reservera din plats för att ladda bilen ring eller maila oss så ordnar vi det. Det kostar 150kr för att reservera och ladda bilen över natten. 


Q.     Hundvänligt rum?


Hotellet tar gärna emot hundar. Om du vill ta med ditt husdjur, vänligen kontakta oss för att se om dessa rum finns tillgängliga. Det tillkommer en avgift på 250kr per hund per natt. Hunden får inte befinna sig i hotellet offentliga utrymmen inomhus. Men hunden får gärna vara med på vår restaurangs terass eller er privata uteplats :)


Q.     Tidig ankomst?


Officiell tid att checka in gäller enligt internationell standard efter 15.00. OM rummet är ledigt vid tidigare ankomst kan du självklart checka in då (ingen extra kostnad!). Prata med receptionisten när du kommer så ordnar de en tidigare incheckning om möjligt. Vet ni innan ankomstdatum att ni kommer tidigare, förmedla gärna det till oss så vi kan ha det i åtanke.

 

Vänligen observera att vi ofta är fullbokade, så snälla… Ge oss tid att göra fint rummet åt er :) 


Q.     Sen ankomst?


Inga problem, det löser vi lätt. Receptionen är öppen till 20.00 vardagar, 18.00 på helger. Under högsäsong (jun- aug) är det alltid öppet till 22.00. Vet du att du kommer fram efter stängning kontakta oss under våra öppettider så ger vi instruktioner hur du får din nyckel.


Q.     Sen utcheckning?


Om du vill checka ut efter kl 11.00, prata med receptionisten så kan vi oftast ordna det åt er. En avgift på 150kr / timme tillkommer. Senast utcheckning är 15.00. 


Q.     Accepterar ni kontanter?


Nej. Hotell Vänerport är ett helt kontantfritt hotell. Vi accepterar endast betalning via kort, Swish eller faktura (endast företag).