Boka Rum

BOKA

 KONTANTFRITT hotell, vi accepterar endast kortbetalning samt Swish i vår reception, restaurang och bar. 

Vill du ha offert för Grupp- eller konferensbokning? Vänligen mejla oss för svar inom 24h.

FAKTURA för företag, vänligen kontakta oss via mail eller telefon. Fakturaansökan tar 5 arbetsdagar.

KONTAKTA OSS:

Måndag - Fredag 

07:00 - 21:00

Lördag - Söndag 

08:00 - 20:00

Julbord 2021
yonder interiors postcard flyer Copy
IMG_4347
IMG_4924
_F0C0068
5F0C9722
IMG_6074
IMG_5393
IMG_5386

PAKET

Cykla längst med Vänerns strand, lyssna på fiskmåsarnas skri, och låt sjöbrisen svalka dig. Eller varför inte cykla längst med vackra vägar ute på landet, med böljande fält, blommor och skogar. Ta dig runt Mariestad med cykel och upplev vår fantastiska natur och historiska sevärdigheter.

Är det dags för en av livets mest minnesvärda händelse? Vi ordnar så er natt känns precis lika speciell som er dag. Inför er vistelse har vi gjort i ordning rummet extra fint, och ställt in en flaska kall champagne med stort fruktfat och god choklad. Ett perfekt avslut på dagen!

Utforska Djurö nationalpark med familj eller vänner. Börja din utflukt med en privat båttur till den vackra ön mitt ute i Vänern. Väl där kan du utforska ön och njuta av din medhavda picknick. Känn den svalkande sjöbrisen, spana på det rikliga fågellivet & besök den historiska fyren.

En perfekt dag att njuta av naturen!

Padelfantast? Eller alltid varit nyfiken? Varför inte ta en padelmatch i Mariestads vackra hamn, endast 375 steg från hotellet! Eller om regnet är framme spela i nybyggda Padelarenan. Efter din runda kom tillbaka till hotellet för after-padel. Här kan du slappna av med god mat och dryck i härlig miljö.

214759544_2855039104713477_2141985794052037917_n
0968 Ombord MS Marianne JF
IMG_20201128_161357_987
DSC_0177
yonder interiors postcard flyer
IMG_5287
5F0C9722
IMG_6072
2016-03-31 14.30.38
1299 Buffe Vänerport JF

Kom och bo på ett mysigt hotell precis bredvid Mariestads hamn. Vi har rum med utsikt över Vänern: se fantastiska soluppgångar och solnedgångar från ditt rum. Eller varför inte unna dig ett rum med balkong eller uteplats för att kunna sitta ute och njuta av sommarkvällen!


Vänerport har även en egen restaurang och bar, på sommaren har vi en populär uteterass  där man kan insupa den glada atmosfären. Där är det perfekt att avsluta en intensiv semesterdag med en kall öl elller glas vin. 

Parkering INKLUDERAD

Tvättservice

Businesscenter

Aktivitetspaket

Tidig incheck / Sen utcheck

Extrasäng / Babysäng

Sjöutsikt / Balkong

Konferenslokaler

FAQ Vanliga frågor

Q.     Lakan & Handdukar?


Är alltid inkluderat. En full uppsättning handdukar och våra nybäddade sängar står och väntar på din ankomst!.


Q.     Frukost?


På Vänerport hotel har vi en uppskattad frukostbuffé med en mängd välsmakande alternativ. Normalt är frukost inkluderat i priset, endast några få dagar om året är priset exklusive frukost och anges vid bokningstillfälle.


Q.     Parkering?


JA! Fri parkering finns alltid tillgänglig hos hotell Vänerport.


Q.     Djurvänligt rum?


Hotellet har två husdjursrum. Om du vill ta med ditt husdjur, vänligen kontakta oss för att se om dessa rum finns tillgängliga. Pris är från 1645kr för ett dubbelrum för 2 personer och ett husdjur. Det påkommer en avgift på 250kr per extra husdjur. Husdjuret får inte befinna sig i hotellet offentliga utrymmen inomhus. Men husdjuret får gärna vara med på vår restaurang terass eller er privata uteplats :)Q.     Tidig ankomst?


Officiell tid att checka in gäller enligt internationell standard efter 15.00. OM rummet är ledigt vid tidigare ankomst kan du självklart checka in då (ingen extra kostnad!). Prata med receptionisten när du kommer så ordnar de en tidigare incheckning om möjligt. Vet ni innan ankomstdatum att ni kommer tidigare, förmedla gärna det till oss så vi kan ha det i åtanke.

 

Vänligen observera att vi ofta är fullbokade, så snälla… Ge oss tid att göra fint rummet åt er.


Q.     Sen ankomst?


Inga problem, det löser vi lätt. Receptionen är öppen till 21.00 vardagar, 20.00 på helger. Under högsäsong är det alltid öppet till 22.00. Vet du att du kommer fram efter stängning kontakta oss under våra öppettider så ger vi instruktioner hur du får din nyckel.


Q.     Sen utcheckning?


Om du vill checka ut efter kl 11.00, prata med receptionisten så kan vi oftast ordna det åt er. En avgift  tillkommer.


Q.     Accepterar ni kontanter?


Nej. Hotell Vänerport är ett helt kontantfritt hotell.

COVID-19

På grund av situationen med Covid-19 kan vissa av hotellets tjänster vara begränsade, t.ex. kan det vara ändrade  eller begränsade öppettider för restaurangen eller receptionen. För gästernas säkerhet är vi extra nogranna med hygienrutiner och städningen utförs till den högsta standarden.


Följande åtgärder har införts:

  • Striktare städrutiner med högre frekvens.
  • Personalen tvättar händerna eller använder handdesinfektion frekvent.
  • Handdesinfektion finns tillgänglig i alla allmänna utrymmen.
  • Personal som hanterar mat använder alltid handskar.
  • Vi håller avstånd och skakar ej händer.
  • Personal som påvisar symptom stannar alltid hemma.


Vi bryr oss om våra gäster, personal och medmänniskor. Därför prioriterar vi allas välmående oavsett kostnad.

Avbokning: Hotellet är ej ansvarigt för avbokningar eller ändringar av bokningar via Online Resebyråer såsom Booking.com eller Hotel.com etc. För att avboka eller ändra din bokning via en Online Resebyrå vänligen kontakta dem direkt.


Standard Avbokningsvillkor är gratis avbokning fram till 48h innan ankomst, inom 48h till ankomst tar vi betalat för första natten av bokningen.


Vårt standardavbokningsvillkor gäller även för möten och konferenser. För att avboka eller ändra dess vänligen kontakta oss direkt.


För gruppbokningar gäller gratis avbokning fram till 14 dagar innan ankomstdatum.


Vänligen observera att om du bokade med villkoret ICKE-återbetalningsbar, så kommer vi alltid debitera hela kostnaden av bokningen. Oavsett vad som händer måste du fortfarande betala för ditt rum.


*Hotell Vänerport förbehåller sig rätten att reservera fulla beloppet för bokning 24h innan ankomst*